Слънчеви очила за лятото

Сезонът за носенето на слънчеви очила дойде и е време да се снабдим с един чифт, ако нямаме. Бих искал да Ви дам един съвет, в който ако се вслушате, няма да съжалявате. Когато си търсите слънчеви очила,  наблягайте на по-скъпите модели.

Знам, че не всички имат финансовата възможност за това, но според мен здравето е на първо място и струва много повече от сумата, която ще дадете за качествени очила. Освен това, като казвам скъпи модели, нямам предвид такива от 200-300 лева, а от порядъка на 40-100 лева.

occhiali-da-sole-uomo-2013-dolcegabbana

Преди три години си бях купил чифт за 45 лева и трябва да Ви кажа, че попаднах на уникални очила. Качеството им е толкова добро, че за трите години не са мръднали. Единственото, което се е случило с тях е ситни драскотини на стъклата, които са се появили от моята непредпазливост, тъй като ги нося постоянно и са се остъргали някъде. С тях спокойно си гледам срещу огнено-червеното слънце и не ми пречи изобщо – виждам само една малка кръгла точка, нищо повече. А ако гледам с очите си без очила ще издържа не повече от 5 секунди.

При положение, че са толкова добри, парите които ще дадете за тях са нищо. Като ги разхвърлите за 3 години, идва по 15 лева на година. Така че не се замисляйте изобщо, когато правите избор на очила.

Тази година може и аз да си купя друг чифт, защото модата се мени и ми се иска да бъде малко по-различен модел. Лятото е в началото си и трябва да се заредим с подходящите аксесоари за комфорта ни.

Google+ Comments