Шесто чувство

Имате ли развито шесто чувство ? Може би повечето от дамите биха отговорили с „ДА”, тъй като при жените то е по-развито, отколкото при нас, мъжете.

При мен е имало моменти, в които често се случва така нареченото „шесто чувство” да е било вярно и да ме е насочвало към правилния път. Нашите сетива познават различни чувства, като най-проявените и постоянно използвани са зрение, слух, вкус, обоняние и осезание.

За шесто чувство се смята, чувството за усет или интуиция. То е по-скоро свързано със специфични възможности, които до голяма степен могат да се назоват ясновидски.

crystalball

В никакъв случай не претендирам и не мога да кажа, че имам такива паранормални възможности и мога да предсказвам бъдещето, но в едно съм сигурен – дали по чиста случайност или не, много пъти сякаш някой ми казва, че нещо не е правилно или че точно това трябва да избера.

Може би всеки човек притежава такива способности и има усет към определени неща, но трябва да ги открие и да ги усъвършенства с времето. Мисля, че човек е способен да контролира и да се научи да управлява своето шесто чувство, като с времето ще придобие усет за това, кога това чувство ще го отведе в правилна посока и кога то е грешно.

Ще ми бъде интересно, ако някой от Вас е имал случка, в която е усетил, че шестото чувство го е подтикнало да направи избор.

Не се колебайте, а споделете преживяното! 🙂

Google+ Comments