Промишлени врати и рампи за склада

uplatnitelni-rukaviЗа съжаление не толкова често, но се случва да откриваш коректни партньори в работата и бизнеса ти, и когато ги има, не  е лошо да ги похвалваш пред своите познати, в случая – аудиторията на блога ми.

Вероятно знаете, че моята работа е свързана с тежкотоварната транспортна дейност. Във връзка с това за най-новия склад на фирмата ни край Пловдив имахме нужда от специални промишлени врати, уплътнителни ръкави, както и рампи, които правят връзката между превозното средство и складовото помещение по време на товаренето и разтоварването на товара.

Поради специфичността на нуждата и ограничения брой фирми, които предлагат подобни продукти, вероятността да попаднем на некоректни изпълнители беше доста голяма. За щастие – един друг наш бизнес партньор ни препоръча Secdoor – българска марка, специализирана точно в индустриалните врати, която предлага висококачествени продукти произведени в Европа, а не такива със съмнително качество от Китай.

След няколко проведени консултации с представители на фирмата и подадени към нас оферти, решихме да им се доверим и както разбирате – останахме доволни. Служителите на Secdoor си свършиха работата професионално, бяха коректни и оставиха накрая у нас чувството, че са си заслужили всяка стотинка от поверения им мащабен проект. Определено ни оправдаха доверието.

Иска ми се да има повече такива фирми в България, които работят толкова усърдно и са ориентирани тотално към клиента и неговите нужди, а не просто към неговите пари.

Google+ Comments