В какво да инвестирам?

Няма как по мейли, пощи, социални мрежи и къде ли още не да не сте получавали оферти за това как и къде да инвестирате. Криптовалути, акции, облигации, проекти – има толкова много възможности. А на вас ви се върти в главата дали да не закупите имот в курорт, в града или на село. Мислите и за образованието на децата, за бъдещите разходи, за осигуряване на бъдещето, за нова кола и онези хубави дрехи. И от толкова много мисъл накрая главата ви може да експлодира.

Затова аз ви предлагам моето решение за пълноценна инвестиция, която със сигурност ще ви донесе печалба. Тя ще е за вас, вашите близки и приятели, за семейството. Готови ли сте?

Инвестирайте във времето, което няма да се върне. Изненадах ли ви? Това не са всички материални неща, за които съвременният свят ни провокира да мислим. Отърсете се от тях, защото те няма да ви донесат нищо повече от просто боляща ви глава, напрежение и притеснение за парите ви. Ясно е, че има хора с бизнес нюх и за тях икономическите инвестициите наистина ще са доходоносни. Но няма какво да се лъжем, не са за всеки.

За мен е по-ценно е да отделите време за детето, да поиграете в парка с топка за 5 лева, отколкото да искате да го заведете на детски център с много занимания и редица похарчени пари. Въпреки че мъниците имат нужда да знаят какво става в заобикалящия ги свят, имат нужда и от вас като родители.

По същата логика може да разсъждавате за подаръците на жена ви, за почивките, за хотелите, за домашните любимци. Помнете, че спомените заедно са по-ценни от всички пари на света. Инвестирайте в тях и в спокойствието от това да сте щастливи, дори с малкото, което имате. Не се задоволявайте само с него, но и не се пресилвайте.

Google+ Comments