Следете специализирани блогове

Блоговете са интересно явление. Те започнаха да набират популярност някъде в началото на XXI и през последните 10-15 години все още се четат и следят с интерес от различни хора. Популярността им не спада макар да се надпреварват със социалните мрежи и множеството сайтове за интереса на онлайн потребителите.

Защо аз ви съветвам да четете специализирани блогове? Защото, най-общо казано, те се поддържат от правилните хора, от специалистите по различни теми.

bloggingИскате да се информирате за бизнес новости, по обществени теми, за музика, книги, медицина и какво ли още не – открийте блоговете, в които се пише на подобни теми. Търсете ги не само на български, но и на английски, немски, френски, руски и какъвто още език владеете. Вярно е, че в Интернет се пишат много изопачени и неточни текстове и се виждат снимки със съмнителна достоверност, но всеки човек, прекарал малко повече време онлайн, се научава да различава фалшивото от истинското.

Специализираните блогове не случайно се наричат специализирани. Те се поддържат от специалисти и понякога от повече от един. Тези специалисти сами по себе си постоянно следят и анализират новости по темите, които ги вълнуват. Четат книги, публикации и какво ли още не, за да синтезират най-важното накрая в собствената си платформа за публикуване.

Блоговете са ценен източник на информация, стига да знаете как да ги използвате, а с настоящия пост аз ви показвам един начин как да го направите.

Google+ Comments