Истерията 2-и февруари

Този ден е известен като международен ден на хомосексуалистите. И това по една или друга причина подлудява мъжката част от населението. И колкото и да не им се иска на някои хора, всъщност българската традиция и история отбелязва друг много смислен празник на тази дата, който е свързан с турското робство и отнемането на българските момчета от семействата им, за да ги превърнат в една от най-жестоките османски армии – еничарите.

Хората са знаели, че турците обикалят на този ден, за са отвеждат малките момчета, за да ги обучават за еничарската войска, а за да знаят през кой дом са минали, са отбелязвали входната врата с кръв.

За да могат да заблудят турците, българите са заколвали петел на този ден и с кръвта му са маркирали вратите си, за да могат да ги подминат. По този начин са успявали да спасят семействата и децата си.

А това, че светът е избрал да почете хомосексуалното общество точно на този ден, не би трябвало по никакъв начин да влияя не отбелязването на този толкова чист и истински български празник!

Google+ Comments