Грешките на жените на първа среща

Както и ние мъжете, така и жените правят доста грешки по време на първа среща. На първо място сред грешките искам да спомена дългият и отегчителен разговор за бившият и. Тази тема е изключително неподходяща за първа среща, защото тя едва ли не ви сравнява с него, или изтъква, положителните и отрицателните му качества. Дългите разговори също ни отегчават, ако разговорът се превърне в монолог, защото сме на срещата за да се опознаем все пак, а не да си тръгнем с главоболие. Понякога жените се издънват и с облеклото, ако ще ходим на мач или разходка, могат да си оставят токчетата в къщи, а не само да мрънкат, че ги болят краката и с тежкият вечерен грим през деня да речем, като в стремежът си да бъдат секси и красиви, изглеждат доста „лесни”, а повечето мъже харесват твърдите жени, поне според мен и моите приятели. И колкото по-трудно им е да свалят една жена, толкова по- забавно им е, толкова по-силно са привлечени от дамата. Един от лошите похвати на жените при първа среща е да пишат sms-и, вместо да си приберат мобилните на  вибрация в чантите, те започват трескаво писане, което и мен доста ме дразни, показват един вид, че разговорът не им е приятен или скучен. Лошите маниери и държанието също ни дразнят в повечето случаи, както и прекалено силният и шумен смях, който в повечето случаи е превзет.

Google+ Comments

2 thoughts on “Грешките на жените на първа среща

  1. я ми кажи тогава това не е ли грешка и на мъжете да бърборят по телефона докато са на първа среща ,това показва незаинтересованост от негова страна после и да ме убеждава колко ме харесва няма да повярвам…

  2. Антоанета – естествено, че и мъжете допускат много грешки, но за тях трябва вие дамите да споделите. 🙂 Описал съм тези, които не веднъж са ми правили неприятно впечатление.

Leave a Reply