5 качества, които мъжете обожават у жените

Чудили ли сте се кои са онези неща относно жените, които мъжете обожават? Е, трудно ми е да говоря от името на цялото мъжко съсловие, но на база личните ми впечатления, които съм трупал през годините, успях да отделя тези 5 качества. Гарантирам на всяка дама, че ако ги притежава, има 90% шанс да спечели мъжа, към когото се е насочила.

love-romance-social-compatibility-couple1. Да изглежда добре – и под “добре” имам предвид да е естествена и да полага грижи за външния си вид. Не е нужно да е 40 килограма, да си къдри или изправя косата всеки ден, нито да се лакира всяка вечер на ново. Говорим за естествена красота, която просто да се подчертае. Не е необходимо жената да се престарава или да се опитва да бъде нещо, което не е.

2. Да се грижи за себе си (и за мъжа до себе си) – двете неща се отнасят за съвсем различни неща, но пък толкова добре се допълват. Истината е, че мъжете се гордеят, когато жената до тях е красива, спретната и има стил. А още повече ни харесва, когато се грижи за мъжа до себе си и го глези (поне от време на време, че да не свикнем!). Може не всеки би си го признал, но аз ви казвам, че е така.

3. Да може да готви – защото ДА, любовта на мъжа минава през стомаха. Обаче, дами, не прибързвайте със заключенията. Едва ли някой от нас ще иска всеки ден да има нещо току що сготвено на масата. Знаем, че е невъзможно с оглед на съвременния начин на живот, затова и 2-3 пъти в седмицата би ни устройвало. А ако е по-често, не бихме се възпротивили.

4. Да се разбира с (кандидат) свекървата – това не означава да излизате по кафенета и да си говорите като първи приятелки. Достатъчно е да имате неутрални към положителни отношения една към друга. Повече от достатъчно е.

5. Мъжът да бъде ЕДИНСТВЕН за Нея – и Тя да показва, че е така. Е, може би не, когато сме в приятелска компания и поддържаме определен имидж. Когато сме насаме, е повече от достатъчно 😉

Това е от мен. Кой каквото има да добави по темата, отворен съм за коментари.

Google+ Comments