Тренировки с ток

Колкото повече лятото се доближава, толкова повече започваме да съжаляваме за вкусните неща, които сме си похапнали. Яд ни е, че и по-рано не сме станали от дивана и не сме започнали с упражненията. Защото както знаем – за хубаво тяло са необходими месеци редовен спорт. Точно затова се появяват все повече нови тенденции за бързо влизане във форма. Аз попаднах на една такава и тя е с ток.

Спокойно – това не е нов вид мъчение, което сваля килограми. По-скоро става въпрос за нещо иновативно. Чрез обличането на специален костюм и при тренировка, се изпращат токови импулси към мускулите. Това позволява тяхното по-бързо съкращаване и съответно удвоява ефективността на тренировката. Определено звучи хитро и логично, нали.

Четох, че са необходими само две или три тренировки на седмица, които са с продължителност от около половин час. Това мен ме изуми и наистина прикова вниманието ми. Затова си и запазих час. Той все още не е минал и не мога да споделя впечатление, но затова очаквайте и втори материал продължение по темата. Разбира се, ако ми хареса и всичко е наред.

Въпреки това искам да ви кажа колко съм изумен от начина на развитие на технологиите. Те са толкова обещаващи и бързи, дори и към влиянието на човешкото ни тяло. Истината обаче е, че и цените им не са много ниски. Просто трябва да имаш достатъчно финанси, за да изпробваш всичко и за максимално кратко време да си в оптималната си форма. И сега вече разбирам защо казват, че времето е пари.

Google+ Comments