Сериалите, които винаги ще обичам

Всяко поколение си има свои любими книги, песни, филми и разбира се – сериали. През последните години сериалите придобиха дори по-голяма популярност от пълнометражните филми. А създателите им стават все по-креативни в измислянето на завъртяни и интригуващи сюжети, които да държат зрителите в постоянно очакване на следващия епизод. Но има и такива, които колкото и време да минава – си остават любими за своите съвременници. Пример за такъв сериал е “Приятели”. Хумор, който се помни дълго време. За истинските фенове дори някои от изразите и ситуациите остават нарицателни и до днес. Със сигурност шестимата приятели са любимци на много хора по целия свят. И ще останат вечни първенци в нашата класация.

Със сигурност следващото ни предложение ще пробуди разнообразни настроения у вас. Става въпрос за “Ало Ало”. Това е сериал, който забавляваше мнозина с чудесния си английски сарказъм и ирония към Втората Световна война. Със сигурност мнозина от вас ще се сетят за малкия танк на лейтенант Грюбер, Грешната мадона с големите бомби, хеп Флик от Гестапо, Хелга, жриците на съпротивата и разбира се за Рене – плешивият, мустакат, леко закръглен съдържател на ресторантче, който неволно става участник във всички машинации, които замислят немците и съпротивата. Уникални персонажи и уникален хумор. Заслужава си да му се насладим още веднъж поне нали?

“Стъпка по стъпка” е любимото голямо семейство, което започна враждувайки, но се превърна в истинско сплотено семейство пред очите ни. Нежен семеен хумор, който всеки може да понесе, традиционна американска действителност и много интересни ситуации. Това са семейства Ламбард и Фостър, които заживяват под един покрив след като родителите им се влюбват страстно и сключват брак изключително бързо. Още една доза от тези забавни деца, няма да ни е излишна.

Със сигурност можем да продължим да изброяваме подобен тип сериали до безкрай. А това означава, че статията ще стане прекалено дълга някой да иска да я прочете. Ето защо ще сложим точката тук, но вие можете спокойно да споделяте в коментари вашите любими сериали, които винаги можете да гледате.

Очакваме ви!

Google+ Comments