Понякога имаш нужда само от малко спокойствие

Има хора, които буквално не се спират на едно място.

Ходят на работа. След работа посещават някакъв курс поне три пъти в седмицата. Паралелно с това ходят и по три пъти на фитнес или на други спортни занимания. Виждат се с приятели през ден в извънработно време. И успяват да се справят,  въпреки че не винаги съм сигурен как.

Но знаете ли от какво се нуждаем всички ние, дори и тези, които карат на най-бързи обороти. Понякога всеки от нас си мечтае за малко почивка и спокойствие.

F7627A61-8C48-A194-6760-2E19275C3648Това значи поне една вечер в седмицата да си останете вкъщи, да се опънете на дивана, да позяпате филм или да почетете книжка, да не готвите или чистите, да държите телефона и компютъра си изключени и т.н. Това не е мързел, това е доза, заслужен релакс, на който да се порадвате, може да отидете на масаж, малко да се попечета, да се разходите, да послушате chill out или нещо друго, което ви отпуска.

Разбира се, не трябва да става навик, защото тогава постоянно ще си мечтаете за тези безценни моменти. А те са най-хубави, когато са от време на време, заслужени са, а вие сте наистина изморени. Така може да им се насладите най-добре и да изпитате най-силно приятното му въздействие.

Google+ Comments