Къде ще сме на Нова година?

Един от любимите ми въпроси още през септември е „къде ще сме на Нова година“. За мен отговорът му винаги е идвал в последния момент – няколко дни преди 31 декември. В младежките ми години повече залагах на празненства по заведения и ресторанти, но като че ли тази мода поотмина.

Тази година решихме да експериментираме с едно нестандартно начало на 2023 и изпращане на предходната година. Вместо пари за големи сбирки, вили и кръчми, вложихме в екскурзия до един от любимите ми европейски градове. Може ли да познаете кой е той?

Дестинацията е Испания, а градът е Барселона. Ще сме там за 5 дни, като само за два от тях имаме планирана новогодишна програма. За останалото време трябва да съставим своя. Въпреки че туроператорът ни даде няколко предложения, ни се видяха малко скъпи и затова започнахме да търсим алтернативи.

За тези случаи да живее Интернет и по-специално влогърите, които създават супер полезни видеа. Споделям ви информацията, от която ние ще се водим. Дано и на вас да ви бъде полезна, ако решите изобщо да посетите Барселона. Ако ли пък не – то нека видеото да ви служи като отправна точка за намиране още гайдове за невероятни почивки.

Сега вече мога да ви пожелая незабравими празнични дни. А на себе си – дано преживявано да си струва, ще ви споделям догодина. Adiós!

ВИДЕО ГАЙД ЗА БАРСЕЛОНА: https://www.youtube.com/watch?v=HjlmZegeEr8&ab_channel=HungryPassport

Google+ Comments