Аз геймърът!

Когато говорим за компютърни игри  и хора, които обичат да играят на тях, със сигурност има и много по-зарибени от мен. Но аз ще представя моята страна на нещата. Със сигурност, когато достигнете някаква определена възраст, хората си мислят, че трябва да престанете да играете на компютърни игри да влезете в сериозния живот. Под сериозен, те най-вероятно разбират това да създадете дом, семейство, деца. И разбира се тези неща вървят с много ангажименти. Но това не означава, че не можете да намирате време и за себе си и за нещата, които обичате да правите.

Това важи с пълна сила и за жените, разбира се, защото съм сигурен, че веднага ще се появят много жени, които ще кажат, че им е лесно на мъжете когато имат деца, защото не се занимават по цял ден с тях.

Еми, аз лично бих спорил много на тази тема, но не е това целта на днешната статия.

За мен играенето на игри на компютъра си е почивка, забавление, време за мен самия. Така забравям за проблемите в работата, а в същото време държа мозъка активен и буден, без да се предам на умората и по този начин да залинее.

Именно това харесвам на игрите, защото те хе доставят удоволствие и отключват ендорфин и допамин в мозъка, го държат и доста активен и свеж. На практика това си е една доста сериозна тренировка на мозъка.

Ето защо играенето на игри е полезно. 😉

 

Google+ Comments