За хоби – талисман Viano

Кажи ми какво е твоето хоби, за да ти кажа какъв човек си. Тези думи са водещ фактор при мен за по-бързото опознаване на някого. Вярвам, че щом човек има занимание извън всичките му задължения, то значи успява да развива и надгражда себе си. А заедно с това се издават и черти от характера, които подсказват и за скритите таланти. Аз имам и начин за разкриването им още при пръв поглед – чрез сребърни талисмани.

Всъщност нещо толкова дребно, което е закачено на ръката или на врата̀ ти, може да каже толкова много за теб и то без да си отваряш устата дори. Но това е валидно само за най-наблюдателните, които наистина искат да те опознаят. Онлайн във Viano съм виждал талисмани, които са във формата на сребърна волейболна или футболна топка, на балерини, китари, велосипеди, фотоапарати, кораби и още, и още. Те са изключително красиви, но за мен имат и друго предназначение.

Когато ги видя закачени на някого, тогава вече им придавам по-дълбок смисъл от просто сребърни бижута. Тогава вече знам и интересите на този човек и мога да се ориентирам какво обича. Във Viano пишат, че подобни сребърни талисмани са идеални за подарък – това наистина е така. Но според мен имат много по-голяма стойност, когато сам осъзнаеш своето любимо занимание и искаш да го покажеш на света, особено чрез бляскаво сребърно бижу.

Заедно с това обаче смятам, че талисманите за хобита могат да се използвате като креативен подарък. Той може да бъде даден дори и без повод на някого, когото искате да насърчите да продължи със своето любимо занимание. Защото, както знам и както често се случва, хобито се превръща в постоянна работа. Тогава то вече няма да е просто работа, а нещо повече – хем носещо удоволствие, хем достатъчно доходи.

Google+ Comments