Смяна на квартирата

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAТази зима разбрах, че квартирата ми вече не ме устройва и се настроих през ранната пролет да я сменя. Беше се появил много мухъл, имаше проблеми и с електрическата инсталация и вече не ми беше комфортно да живея там, а и наемът ми се струва малко по-висок, отколкото би трябвало за жилище от този клас и квадратура. И така, още не беше пукнала първата пролет, когато се заех да проверявам по сайтовете за имоти за ново жилище под наем – двустаен апартамент, по възможност с електроуреди и хубава тераса 🙂 След три направени огледа попаднах на апартамент, в който се влюбих от пръх поглед и още там си го “заплюх”.

Кварталът е тих и приятен, апартаментът е просторен, на 5-тия етаж, със сравнително ново обзавеждане и тераса с приятна гледка, където ще си пия кафето сутрин преди работа. Остана само да направя преместването, за което реших да наема професионална фирма, а не да карам приятели да ми помагат и да извозваме нещата с личните им автомобили. Спрях се на една фирма за хамали – Къщата Беглец, които дойдоха на оглед и бързо ми направиха оферта за работата. Само след три дни през уикенда се случи и реалното преместване. Много съм доволен от фирмата, работиха бързо и чисто и бяха много точни със заплащането – чувал съм, че има много фирми, които след изпълнението на задачата искат повече пари от първоначално уговорените.

И така вече съм в новия ми дом, подредих си нещата уютно и остана само да му се наслаждавам и да си “живуркам” в него, както се бе изразила една дама в едно предаване 🙂

Google+ Comments