Почивка в Цигов Чарк – безценно

Отпускарските месеци юли и август вече чукат на вратата, а работният ни ентусиазъм направо напира да излезе през там. Така де, цяла година се трудим и с нетърпение чакаме своя звезден миг на лятна отпуска, когато се спасяваме от непосилните жеги и безгрижно си почиваме.

Само че къде е най-добре: море, балкан, с приятели на вила, ексурзия в чужбина…? За мен лично вторият вариант е най-примамлив, защото тогава наистина се отърсвам от всекидневния стрес и презареждам тялото и мозъка си. Тази година се спрях на почивка до Цигов Чарк. Чудно местенце изглежда!

Ruminika

Тъй като не обичам да ходя някъде неподготвен, старателно изчеох из интернет всичко, що успях да намеря за приказното местенце. Оказа се, че е доста популярно и масово хората коментират, че персоналът е изключително вежлив и внимателен, обстановката – изпипана до последния детайл, а самата местност предлага възможност за изобилие от сортни дейности като риболов, туристически походи, велотуризъм, конна езда, офроуд приключения и др.

Звучи обещаващо, защото именно от такъв тип емоция имам нужда точно в момента, за да си отдъхна от напрежението и стреса на работното място. Хем си сгушен в планината, хем няма да умреш от скука, даже напротив: ще се чудиш въдицата ли да хванеш първо, колелото ли, или юздите. 🙂

Обещавам да споделя пресни, преси впечатления от приказния Цигов Чарк!

Google+ Comments