Отива си лятото идва есента

Лятото бавно се оттегли и отстъпи място на прохладната есен, която напомни за себе си с приказната окраска на дърветата. Започнах да се сещам за отминалите горещи дни, които не можех да понасям, заради градусите на термометъра, но и също така ми стана мило. Защото лятото беше прекрасно. С моите приятели се организирахме и отидохме в Рим. Там имахме наистина невероятно изживяване и сигурно ще го помним цял живот. Града е повече от велик, с всичките сгради, паметници, фонтани, архитектура и културно наследство, което носят носталгията към едно забравено време, приличащо на приказка.

Посетихме десетки български града и забележителности, а също така и много екопътеки, по които останахме за пореден път очаровани от уникалната природа, с която е дарена нашата прекрасна държава. Места като Бяла река, Дяволската пътека, Дяволския мост, Сливодолското пъдало, Резерват “Червената стена” и много други, трябва да бъдат посетени поне веднъж в живота.

Лятото ми също така включваше и няколко ходения до морето, едно от които беше на Арапя, където спахме на палатки. Това беше едно от най отпускащите преживявания, които съм имал някога. Тотално откъснат от града, използвах телефона си само за фенерче, а всичко беше толкова спокойно и релаксиращо, че при първа възможност ще се върна отново там и ще повторя, потретя и постотя заниманието.

В Созопол винаги се чувствам добре, тъй като имам приятели там и ходя там често, а те винаги правят така, че да се чувствам у дома си.

Лятото бе белязано и от страхотен музикален фестивал, на който бяхме в Букурещ и на който слушахме страхотни групи, а цветната и в същото време отпускаща обстановка там беше повече от приятна.

А вашето лято как протече

Google+ Comments