Интелигентност и красота в едно – възможно ли е?

hgdjfМакар и много години да съм го отричал и да не съм вярвал, то дойде моментът, в който осъзнах, че жената, с която желая да прекарам остатъка от живота си, трябва да притежава много от качествата на майка ми. Не, нямам предвид, че искам да ме глези, да ме гледа, да ми готви и чисти… а да предостави същата грижа, която е била предоставяна на мен, и на моите деца. Да бъде толкова мила и нежна, да съчетава психолог, готвач, бавачка, интериорен дизайнер и още десетки професии в едно. Много интелигентност се изисква за това, която често си мислим, че е несъвместима с красотата.

Аз не просто си го мисля, а и го виждам в момичетата, с които се срещам. Да, много са хубави и се флиртува добре с тях, но скоро си проличава колко сериозни и отговорни са, и докъде точно може да се разчита на тях – а именно, недостатъчно.

Трудно е да откриеш идеалното съчетание между това да имаш до себе си хем красива, хем истинска жена в днешно време – защото масовата ни култура просто разсейва старите семейни ценности.

Мой приятел през 2006 г. имаше много страстна и вълнуваща връзка, от онзи тип, в който затъваш до уши. Момичето наистина беше прекрасна – работеше като модел в „Джей Моделс“, която фалира малко след краткия им романс. Неговите намерения бяха по-сериозни, отколкото това момиче можеше да приеме, а той си остана с разбито сърце, след като тя грубо го заряза и тръгна с друг. Затова трябва много да се внимава.

А дали ще се намери перфектната жена – знам че я има и надявам се, по-скоро 🙂

Google+ Comments