Днес ще се погрижа за колата

Днес възнамерявам да отделя повече време за колата си, но не защото има драскотини тук там. Вярно е, че повечето мъже отделят толкова много внимание на возилата си и то за незначителни неща. Аз по принцип не съм кой знае колко претенциозен и съм се насочил към по-важни и съществени неща. Използвам колата си за транспорт и нищо друго. Поставям изправността й на главен ред. Смятам да проверя повечето неща по нея, за да съм спокоен на пътя. Не само за себе си, но и за околните. Сигурността и безопасността са най-важни, кой каквото иска да си говори.

Обикновено шофьорите се сещат в последния момент. Затова и при първият сняг, всяка година сервизите са препълнени. Винаги сме неподготвени ние българите и все нещо ни изненадва, а като се замислим въобще не е за изненадване. Напълно очаквано си е, че като е зима ще има и сняг.

Целта е с този пост да ви напомня и вие да се погрижите за сигурността си по-рано. Ще си спестите доста главоболия, а може би и инциденти. Напомням ви и да карате с включени фарове. 🙂

А накрая ще ви насърча да шофирате разумно.

Google+ Comments